BOUWPROJECTEN

Laat je inspireren

Verbouwing familie Haringsma

Verbouwing familie Wepster

Verbouwing familie Haitjema

Verbouwing familie Hoekstra

Aanbouw familie Deinum

Verbouwing eigen huis

bakkerij_'t kruimeltje_review

Tamara Haitjema

Vanaf het begin was het voor ons duidelijk: Bouwbedrijf Van de Beek zou onze woning verbouwen. Geen twijfels, alleen opwinding over het eindresultaat. De ervaring was fantastisch. Bijna dagelijks keken we om het hoekje en konden we samen brainstormen over de invulling van elke ruimte.

Ons huis werd volledig gestript, opnieuw opgebouwd en kreeg een herindeling die perfect bij ons past. Het resultaat van deze samenwerking? Een heerlijk thuis, compleet met onze eigen bakkerswinkel.

Lees meer

Het was niet alleen een bouwproject; het was het gezamenlijk uitwerken van ons droomhuis. Voor wie zouden we Bouwbedrijf van de Beek aanbevelen? Aan iedereen die op zoek is naar sfeer in huis, vooral door middel van het behouden van oude elementen die het karakter van het huis versterken.

review_familie_wepster

Familie Wepster

We hadden vanaf het begin geen twijfels over het verbouwen van ons huis, dit omdat we vanuit vertrouwen besloten samen te werken met Gert en Akkelien. De vorige eigenaren van onze woning hadden ook de woning laten verbouwen door Bouwbedrijf van de Beek en deelden hun positieve ervaringen, wat ons geruststelde.

Onze uiteindelijke ervaring was gebaseerd op eerlijkheid en duidelijkheid van beide kanten. In momenten van twijfel over uitvoeringsmogelijkheden stelde Gert vragen over onze wensen, en al snel werd het vakmanschap merkbaar.

Lees meer

De samenwerking resulteerde in een prachtig en vakkundig eindresultaat, helemaal in de stijl die we voor ogen hadden. We voelden ons begrepen in onze wensen. Een memorabel moment tijdens de verbouwing was toen de pui open was voor het plaatsen van een nieuw kozijn. Als er geen vertrouwen was geweest zouden we hebben gedacht: ‘Als dit maar goed komt’. Maar door het vertrouwen was dit spannende moment een geruststellende ervaring.

Ik zou Bouwbedrijf Van de Beek zeker aanraden aan vrienden, familie en buren, zowel voor advies als voor verbouwingen. En het is opvallend hoe gedreven Gert en Akkelien bezig zijn met het professionaliseren van hun bedrijf. Het is mooi om te zien hoe toegewijd ze zijn aan hun vak.

Familie Van Slooten

Twijfels borrelden op, vooral over de fundering van ons nieuwe huis en hoe het zou uitpakken met de vloer. Zorgen over onvoorziene obstakels, dit door wat er bij de buren aan het licht kwam.

Maar nu, terugkijkend op de hele verbouwing, zijn we fantastisch blij met het resultaat. Gert, heeft niet alleen met vakmanschap het project aangepakt, maar ook met een intuïtief begrip van wanneer overleg nodig was. Dit heeft allemaal gezorgd voor een prachtig huis dat nog iedere keer bij binnenkomst voelt als een thuis. 

Wat bij ons is blijven hangen?

Lees meer

Niet alleen de woensdagse kroketten, maar vooral het keiharde werk van het bouwteam. Mannen die met toewijding en passie ons droomhuis tot leven brachten.

En laten we niet vergeten te vermelden hoe fijn het was om samen met hen de keuken te ontwerpen en uit te zoeken. Een creatief proces dat de band tussen ons en het bouwteam alleen maar versterkte.

Ik zou Bouwbedrijf van de Beek bij iedereen aanraden die van mooie dingen houdt en die directheid aankan! Leuk weetje: Gert en Leoni kunnen heerlijk met elkaar kibbelen, daardoor zijn ze nu los van de verbouwing ook goede vrienden geworden.

Verbouwing familie van Slooten

Staat jouw project binnenkort

op deze plek?