Keuken op maat

Het hart van het huis

Keuken op maat

Keuken op maat

Een keuken is meer dan alleen een functionele ruimte in ons huis; Het is het hart van ons dagelijks leven. Het is de plek waar we samen komen om te koken, eten en herinneringen te creëren. Als het gaat om het ontwerpen van de perfecte keuken, is er niets dat de persoonlijke touch van een op maat gemaakte keuken kan evenaren. Ben jij klaar voor een keuken speciaal gemaakt voor jou?

Een keuken op maat betekent bij ons:

R

Slimme opbergruimten, zodat iedere centimeter wordt benut.

R

Een indeling die speciaal op basis van jouw gewoonten en wensen is ontworpen, zodat je tijdens het koken snel vindt wat je nodig hebt.

R

Vooraf krijg je een 3D beeld te zien van de keuken, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de keuken gaat staan in jouw ruimte.

Kunststof kozijnen
nieuwe keuken

Familie Haringsma

Onze ervaring met bouwbedrijf Van de Beek is buitengewoon positief vooral met Gert, de eigenaar zelf. Ze hebben oog voor detail en aandacht voor het renoveren van een jaren 30 woning naar een eigentijdse woonplek, met behoud van de authentieke kenmerken. Alle vragen, offertes en zijn deskundig advies werden helder en professioneel behandeld, wat ons een gevoel van vertrouwen gaf gedurende het hele proces.

De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig huis waar we zeer tevreden mee zijn. Als we eerlijk zijn over wat ons is bijgebleven, moeten we toegeven dat het jammer is dat het bouwproces is afgerond.

Lees meer

Ondanks de hooggespannen verwachtingen heeft Bouwbedrijf van de Beek deze weten te overtreffen. Het bouwproces verliep fantastisch, en de diverse vakmensen maakten er werkelijk een feest van. We kijken met veel plezier terug op deze periode.

Voor iedereen die plannen heeft om te bouwen of te verbouwen, zou ik zonder aarzeling bouwbedrijf Van de Beek aanraden. Hun toewijding, vakmanschap en aandacht voor detail maken hen tot een betrouwbare partner voor elke bouwuitdaging.

Familie Van Slooten

Twijfels borrelden op, vooral over de fundering van ons nieuwe huis en hoe het zou uitpakken met de vloer. Zorgen over onvoorziene obstakels, dit door wat er bij de buren aan het licht kwam.

Maar nu, terugkijkend op de hele verbouwing, zijn we fantastisch blij met het resultaat. Gert, heeft niet alleen met vakmanschap het project aangepakt, maar ook met een intuïtief begrip van wanneer overleg nodig was. Dit heeft allemaal gezorgd voor een prachtig huis dat nog iedere keer bij binnenkomst voelt als een thuis. 

Wat bij ons is blijven hangen?

Lees meer

Niet alleen de woensdagse kroketten, maar vooral het keiharde werk van het bouwteam. Mannen die met toewijding en passie ons droomhuis tot leven brachten.

En laten we niet vergeten te vermelden hoe fijn het was om samen met hen de keuken te ontwerpen en uit te zoeken. Een creatief proces dat de band tussen ons en het bouwteam alleen maar versterkte.

Ik zou Bouwbedrijf van de Beek bij iedereen aanraden die van mooie dingen houdt en die directheid aankan! Leuk weetje: Gert en Leoni kunnen heerlijk met elkaar kibbelen, daardoor zijn ze nu los van de verbouwing ook goede vrienden geworden.

Speciaal voor jou gemaakt

Een keuken op maat is als een kunstwerk

Een keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook om te genieten. Het is een ruimte waar je trots op kunt zijn, gasten kunt ontvangen en graag jouw tijd doorbrengt. Een keuken op maat realiseren begint dan ook met jouw visie en wensen, die vervolgens tot leven worden gebracht door vakmensen die begrijpen dat details het verschil maken. Elke keukenruimte is anders. De op maat gemaakte keuken wordt zo ontworpen dat dit helemaal past bij jouw behoefte. Dit betekent dat elke centimeter zal worden benut, van slimme opbergruimten tot de perfecte indeling van je kookapparatuur. Het samenstellen van een keuken is al een beleving op zich!.

Gert en Akkelien van de Beek

keuken op maat
gert en akkelien bouwbedrijf van de beek

Een keuken op maat

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en ideeën voor de keuken op maat bespreken. We brengen je gewoonten en wensen in kaart en maken op basis daarvan een schets die helemaal past bij jou. Qua indeling en styling. Nadat je het plan goedgekeurd hebt, gaan we naar de keukenleverancier om een keuken uit te zoeken. Daar krijg je jouw keuken in 3D te zien, zodat je al een goed beeld krijgt. Wij gaan met je mee, zodat je op alle vragen een antwoord hebt bij de keukenleverancier.