ECHT JOUW IDEALE HUIS CREËREN

Nieuwbouwwoning

Je hebt een bouwkavel gekocht en je wilt een nieuw huis bouwen, maar waar begin je? Wij helpen je! Bij het aanvragen van vergunningen tot het aankleden van de woning en het sleutelklaar opleveren. Wij zijn jouw vertrouwde partner in het realiseren van de droom van jouw eigen huis. Wij begrijpen dat een huis meer is dan een gebouw. Het is een weerspiegeling van jouw visie, stijl en toekomst! Bij Bouwbedrijf G&A van de Beek zijn we er trots op om jou te begeleiden en ondersteunen tijdens de spannende reis van de bouw van jouw droomhuis. Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar jouw droomhuis?

Met ons jouw nieuwbouwhuis bouwen betekent:

R

dat je van ons kunt verwachten dat we je tijdens het gehele proces begeleiden en ondersteunen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken en stress voorkomt.

R

dat we een uniek ontwerp creëren, helemaal in jouw stijl en rekening houdend met een praktische indeling.

R

dat ons vakkundig bouwteam ervoor zorgt dat jouw huis met een nauwkeurige aandacht voor detail wordt gebouwd, met hoogwaardige duurzame materialen en de nieuwste technologieën.

nieuwe keuken

Familie Haringsma

Onze ervaring met bouwbedrijf Van de Beek is buitengewoon positief vooral met Gert, de eigenaar zelf. Ze hebben oog voor detail en aandacht voor het renoveren van een jaren 30 woning naar een eigentijdse woonplek, met behoud van de authentieke kenmerken. Alle vragen, offertes en zijn deskundig advies werden helder en professioneel behandeld, wat ons een gevoel van vertrouwen gaf gedurende het hele proces.

De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig huis waar we zeer tevreden mee zijn. Als we eerlijk zijn over wat ons is bijgebleven, moeten we toegeven dat het jammer is dat het bouwproces is afgerond.

Lees meer

Ondanks de hooggespannen verwachtingen heeft Bouwbedrijf van de Beek deze weten te overtreffen. Het bouwproces verliep fantastisch, en de diverse vakmensen maakten er werkelijk een feest van. We kijken met veel plezier terug op deze periode.

Voor iedereen die plannen heeft om te bouwen of te verbouwen, zou ik zonder aarzeling bouwbedrijf Van de Beek aanraden. Hun toewijding, vakmanschap en aandacht voor detail maken hen tot een betrouwbare partner voor elke bouwuitdaging.

Familie Van Slooten

Twijfels borrelden op, vooral over de fundering van ons nieuwe huis en hoe het zou uitpakken met de vloer. Zorgen over onvoorziene obstakels, dit door wat er bij de buren aan het licht kwam.

Maar nu, terugkijkend op de hele verbouwing, zijn we fantastisch blij met het resultaat. Gert, heeft niet alleen met vakmanschap het project aangepakt, maar ook met een intuïtief begrip van wanneer overleg nodig was. Dit heeft allemaal gezorgd voor een prachtig huis dat nog iedere keer bij binnenkomst voelt als een thuis. 

Wat bij ons is blijven hangen?

Lees meer

Niet alleen de woensdagse kroketten, maar vooral het keiharde werk van het bouwteam. Mannen die met toewijding en passie ons droomhuis tot leven brachten.

En laten we niet vergeten te vermelden hoe fijn het was om samen met hen de keuken te ontwerpen en uit te zoeken. Een creatief proces dat de band tussen ons en het bouwteam alleen maar versterkte.

Ik zou Bouwbedrijf van de Beek bij iedereen aanraden die van mooie dingen houdt en die directheid aankan! Leuk weetje: Gert en Leoni kunnen heerlijk met elkaar kibbelen, daardoor zijn ze nu los van de verbouwing ook goede vrienden geworden.

JOUW NIEUWBOUWWONING

Waar jij vastloopt, zijn wij!

We weten dat niet alle keuzes vooraf gemaakt kunnen worden. Tijdens het bouwen kan er nog iets gewijzigd worden. Dat vinden wij meer dan normaal. Toch is het in de bouwwereld gebruikelijk dat zaken buiten de offerte enorm in prijs stijgen. Wij zijn flexibel in wijzigingen, zonder dat hier een behoorlijk prijskaartje aan hangt.

Kortom, wij zijn er tijdens het gehele traject voor jou. Waar jij vastloopt zijn wij! Dit geldt niet alleen voor de beste indeling van het huis of de vergunningen, maar ook voor de styling. 

We leveren je nieuwe thuis af op de afgesproken deadline en zorgen ervoor dat alles perfect is voor dat je de sleutels in handen krijgt.

Gert en Akkelien van de Beek

bouwbedrijf nieuwbouw woning
gert en akkelien bouwbedrijf van de beek

JE HUIS VERBOUWEN

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarin we samen met een architect jouw wensen bespreken, waarmee wij een plan van aanpak maken. Het vergunningstraject wordt je uit handen genomen. Het project is in drie fasen opgedeeld: de ruwbouw (fundering), de afbouw en de oplevering. We nemen alle projectmanagement uit handen en zorgen voor het contact met verschillende partijen, zodat de planning en samenwerking zo soepel mogelijk verlopen. Ook gaan we graag met je mee naar een keuken- en/of badkamerleverancier om je te ondersteunen in je keuzes. Tijdens het project hebben we regelmatig contact met elkaar. Na het opleveren van je woning, gaan we samen controleren of de werkzaamheden volgens plan en correct zijn uitgevoerd. Je krijgt de sleutel en bent officieel eigenaar van de woning. Het inrichten kan beginnen en daar helpen we je ook graag bij.

Veelgestelde vragen

We lopen een beetje vast in de oplossing, helpen jullie daar ook bij?

Ja zeker. Waar je zelf vastloopt, heeft Gert vaak een creatieve oplossing.

We willen verduurzamen, zonder karakter te verliezen. Kan dat?

We zorgen er altijd voor dat authentieke elementen en het hart van het huis bewaart blijven, om zo een unieke stijl te creëren. Dit combineren we graag met duurzame materialen, zodat je niet alleen een prachtig resultaat krijgt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De combinatie kan dus zeker.

In hoeverre regelen jullie subsidies?

In overleg helpen we bij aanvragen van subsidies. We zorgen voor onder andere de juiste codes die nodig zijn bij de aanvragen.

Hoe gaan jullie om met de tuin na de verbouwing?

Wij ruimen onze spullen netjes op en nemen alles mee. We zorgen ook dat er tijdens de bouw een container staat zodat daar gelijk alle puin/ afval in gedeponeerd wordt, zodat we zo min mogelijk losse rommel in de tuin hebben liggen.

Wat als er iets beschadigd wordt tijdens de verbouwing?

Hiervoor zijn we verzekerd. Hier hebben we de CAR verzekering voor: Een Construction Allrisk verzekering (oftewel: CAR-verzekering) dekt risico’s op schade op en rondom de bouwlocatie tijdens bouwwerkzaamheden. In de bouw wordt de CAR-verzekering doorgaans afgesloten door de aannemer, maar biedt deze dekking tegen materiële schade van alle bij de bouw betrokken partijen.

Moet er iemand thuis zijn als jullie bezig zijn met verbouwen?

Nee je hoeft niet thuis te blijven. Wanneer wij een sleutel ontvangen, kunnen onze mannen hun gang gaan en zorgen dat alles weer netjes is opgeruimd bij thuiskomst.

Ik ben zelf niet creatief, helpen jullie ook bij de styling?

Wij vinden styling erg leuk om te doen, zitten zelf ook altijd vol ideeën en willen hier graag bij helpen wanneer dit nodig is!

Wat gebeurt er bij een faillissement of andere onverwachte gebeurtenissen?

Wij zijn lid van Afbouwborg Nederland! Dit betekent dat de woning wordt afgebouwd mochten de werkzaamheden gestaakt worden of een faillissement plaats vinden.

Wanneer kunnen jullie starten na akkoord op de offerte?

In overleg plannen we de opdracht in en gaan op afgesproken datum dan ook van start. Dit wel onder voorbehoud van weersomstandigheden. Wanneer opdrachten hierdoor uitlopen dan bestaat de kans dat we ook met de opdracht van klant later starten. Dit alles is in overleg.

Hebben jullie een oplossing wanneer wij basisvoorzieningen voor een langere tijd niet kunnen gebruiken?

Wij hebben connecties met eigenaren van vakantiehuizen, waar je tijdelijk in kan wonen in jouw buurt. Mocht je hier interesse in hebben, dan kijken we naar de beschikbaarheid voor je.

Wil jij samen met ons van jouw huis een thuis maken?