OVER BOUWBEDRIJF VAN DE BEEK

We creëren ruimtes die
passen bij jouw levensstijl

Avontuur, levensvreugde en stijl komen samen in de wereld van bouw en renovatie als je met Bouwbedrijf G&A van de Beek in zee gaat. Wij zijn geen gewoon bouwbedrijf; we zijn visionairs en vakmensen die geloven dat elk project een kans biedt om een uniek verhaal te vertellen.

We creëren ruimtes die passen bij jouw levensstijl en laten je genieten van elk moment. Onze passie ligt in het transformeren van ideeën en dromen in realiteit, met aandacht voor elk detail.

Thuis moet een thuis zijn, een plek die inspireert, uitnodigt en gezelligheid brengt. Iets dat wij zelf ook erg belangrijk vinden en wat er van jongs af aan al met de paplepel is ingegoten.

Wij kijken verder dan alleen het technische gedeelte. We denken met je mee welke stijl bij jouw persoonlijkheid past en hoe we jouw wensen op een stijlvolle en praktische manier realiseren.

Meer over Gert & Akkelien

In een klein dorpje genaamd Ferwoude, zijn we in 2003 gestart met ons bouwbedrijf. Met de wens om niet alleen met ons bedrijf te groeien, maar ook met ons thuis. Daarom besloten we om in 2005 naar Sloten te verhuizen, een stad met meer reuring. Daar houden we van!

In 2021 maakten we een strategische verhuizing naar Balk, waar het kantoor en werkplaats zich bevinden. Deze nieuwe vestiging biedt Bouwbedrijf G&A van de Beek nog meer de ruimte die we nodig hebben om onze visie te verwezenlijken; namelijk het leveren van stijlvolle, praktische en hoogwaardige bouw- en renovatieprojecten met vakmanschap! 

Wij hebben onze bouwreis altijd gezien als meer dan alleen het creëren van structuren; we helpen echt bij het realiseren van dromen! Met een veelzijdig team van elf professionals, met allemaal passie voor het vak, heeft Bouwbedrijf G&A van de Beek een hechte groep opgebouwd waarin we samenwerken en enthousiasme heel belangrijk vinden.

De verhuizing naar Balk heeft niet alleen ruimte gebracht, maar ook een versterkte focus op diversiteit in projecten. Grote of kleine projecten, het bouwteam geniet van de uitdagingen en variëteit die elk project met zich meebrengt. Deze dynamiek is het die hen inspireert en de klanten de zekerheid geeft dat hun visie werkelijkheid kan worden, ongeacht de omvang van het project.

We bijven ons nog heel wat jaren inzetten voor ambachtelijk vakmanschap, het leveren van hoogwaardige projecten en het bouwen van een hechte, betrokken gemeenschap binnen ons team.

Met een sterke focus op duurzaamheid, klanttevredenheid en voortdurende groei blijven wij de fundamenten leggen voor Bouwbedrijf G&A van de Beek. De betrouwbare naam in de omgeving. 

ONS TEAM

Vakmensen met oog voor detail

Bij Bouwbedrijf G&A van de Beek omarmen we de ambacht van het bouwen en renoveren met een passie voor detail die je nergens anders vindt. Onze vakmensen zijn toegewijde experts in hun vak en we geloven in het leveren van kwaliteit. Elk project, groot of klein, is voor ons een kans om onze liefde voor ambacht, vakmanschap en stijl te tonen. We begrijpen dat stijl niet alleen over trends gaat, maar ook over tijdloze elegantie. Onze projecten ademen stijl, of het nu gaat om eigentijdse woningen, klassieke herenhuizen of zakelijke ruimtes die indruk maken. Wij zorgen ervoor dat elk detail met zorg is overwogen, van de keuze in materialen tot de uitvoering van het werk. Alles om een blijvende indruk te maken.

Gert

Akkelien

Akkelien

Jacoba

Jacoba

Melvin

Puck

Pim

Karst

Karst

Steffan

Steffan

Jelle

Rinke

Puck

Ronald

Klaas

Puck

Puck