IDEEËN TOT LEVEN BRENGEN

Huis verbouwen

Je stapt je huis binnen. “Wauw! Ik had veel verwacht, maar dit? Dit is gaaf!” Zo wil je natuurlijk je verbouwde woning binnen komen. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Alles moet kloppen. De sfeer, het hart van de woning, de eventuele karakteristieke elementen, het thuisgevoel en de functionaliteiten. Daarom zorgen wij dat jij het complete plaatje krijgt. Van het aller eerste idee tot aan de finishing touch. We nemen de zorgen op ons. Geen gedoe en stress, maar een prachtige transformatie van jouw woning. Ben jij klaar om van jouw ideeën werkelijkheid te maken?

Met ons jouw huis verbouwen betekent:

R

dat authentieke elementen en het hart van het huis bewaard blijven, zodat je altijd een unieke woning behoudt.

R

dat we de subsidies in de gaten houden en dit uit handen nemen, zodat je je daarover geen zorgen hoeft te maken.

R

dat we creatief met je mee denken om jouw wensen te vervullen, ook al lijken deze onmogelijk.

nieuwe keuken

Familie Haringsma

Onze ervaring met bouwbedrijf Van de Beek is buitengewoon positief vooral met Gert, de eigenaar zelf. Ze hebben oog voor detail en aandacht voor het renoveren van een jaren 30 woning naar een eigentijdse woonplek, met behoud van de authentieke kenmerken. Alle vragen, offertes en zijn deskundig advies werden helder en professioneel behandeld, wat ons een gevoel van vertrouwen gaf gedurende het hele proces.

De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig huis waar we zeer tevreden mee zijn. Als we eerlijk zijn over wat ons is bijgebleven, moeten we toegeven dat het jammer is dat het bouwproces is afgerond.

Lees meer

Ondanks de hooggespannen verwachtingen heeft Bouwbedrijf van de Beek deze weten te overtreffen. Het bouwproces verliep fantastisch, en de diverse vakmensen maakten er werkelijk een feest van. We kijken met veel plezier terug op deze periode.

Voor iedereen die plannen heeft om te bouwen of te verbouwen, zou ik zonder aarzeling bouwbedrijf Van de Beek aanraden. Hun toewijding, vakmanschap en aandacht voor detail maken hen tot een betrouwbare partner voor elke bouwuitdaging.

Familie Van Slooten

Twijfels borrelden op, vooral over de fundering van ons nieuwe huis en hoe het zou uitpakken met de vloer. Zorgen over onvoorziene obstakels, dit door wat er bij de buren aan het licht kwam.

Maar nu, terugkijkend op de hele verbouwing, zijn we fantastisch blij met het resultaat. Gert, heeft niet alleen met vakmanschap het project aangepakt, maar ook met een intuïtief begrip van wanneer overleg nodig was. Dit heeft allemaal gezorgd voor een prachtig huis dat nog iedere keer bij binnenkomst voelt als een thuis. 

Wat bij ons is blijven hangen?

 

Lees meer

Niet alleen de woensdagse kroketten, maar vooral het keiharde werk van het bouwteam. Mannen die met toewijding en passie ons droomhuis tot leven brachten.

En laten we niet vergeten te vermelden hoe fijn het was om samen met hen de keuken te ontwerpen en uit te zoeken. Een creatief proces dat de band tussen ons en het bouwteam alleen maar versterkte.

Ik zou Bouwbedrijf van de Beek bij iedereen aanraden die van mooie dingen houdt en die directheid aankan! Leuk weetje: Gert en Leoni kunnen heerlijk met elkaar kibbelen, daardoor zijn ze nu los van de verbouwing ook goede vrienden geworden.

JOUW WONING

Een weerspiegeling van jouw leefstijl

Wij begrijpen dat een huis meer is dan alleen maar een plek. Het is een weerspiegeling van jouw levensstijl, smaak en behoeften.

Zo hebben wij met regelmaat mensen over de vloer. We houden van een grote gedekte tafel met een goed glas wijn of bier, gezamenlijk met vrienden of ons gezin. Dan zit je het liefst in een woning met een gezellige en gastvrije uitstraling. Tegelijkertijd houden we ook van rust en even geen prikkels om ons heen. Dit creëren we ook in ons huis, met een plek om jezelf terug te trekken.

Een fijne woning draagt bij aan levensgeluk. Of je nu een bestaand huis wil renoveren om het aan te passen aan veranderende gezinsbehoeften of jouw droomhuis wilt creëren uit een bestaande ruimte. Wij brengen jouw ideeën graag tot leven, zodat jouw huis als een thuis voelt!

Gert en Akkelien van de Beek

bouwbedrijf balk
gert en akkelien bouwbedrijf van de beek

JE HUIS VERBOUWEN

Wat kun je verwachten?

Het proces begint met een kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en ideeën voor de verbouwing bespreken. Gert neemt de tijd om het huis te bekijken, zodat hij een plan kan creëren dat speciaal voor jullie woning gemaakt is. Nadat je het plan goedgekeurd hebt, nemen we de volledige projectorganisatie uit handen. We zorgen voor de communicatie tussen de verschillende partijen en hebben dagelijks overleg, zodat de verbouwing soepel verloopt.

Veelgestelde vragen

We lopen een beetje vast in de oplossing, helpen jullie daar ook bij?

Ja zeker. Waar je zelf vastloopt, heeft Gert vaak een creatieve oplossing.

We willen verduurzamen, zonder karakter te verliezen. Kan dat?

We zorgen er altijd voor dat authentieke elementen en het hart van het huis bewaart blijven, om zo een unieke stijl te creëren. Dit combineren we graag met duurzame materialen, zodat je niet alleen een prachtig resultaat krijgt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De combinatie kan dus zeker.

In hoeverre regelen jullie subsidies?

In overleg helpen we bij aanvragen van subsidies. We zorgen voor onder andere de juiste codes die nodig zijn bij de aanvragen.

Hoe gaan jullie om met de tuin na de verbouwing?

Wij ruimen onze spullen netjes op en nemen alles mee. We zorgen ook dat er tijdens de bouw een container staat zodat daar gelijk alle puin/ afval in gedeponeerd wordt, zodat we zo min mogelijk losse rommel in de tuin hebben liggen.

Wat als er iets beschadigd wordt tijdens de verbouwing?

Hiervoor zijn we verzekerd. Hier hebben we de CAR verzekering voor: Een Construction Allrisk verzekering (oftewel: CAR-verzekering) dekt risico’s op schade op en rondom de bouwlocatie tijdens bouwwerkzaamheden. In de bouw wordt de CAR-verzekering doorgaans afgesloten door de aannemer, maar biedt deze dekking tegen materiële schade van alle bij de bouw betrokken partijen.

Moet er iemand thuis zijn als jullie bezig zijn met verbouwen?

Nee je hoeft niet thuis te blijven. Wanneer wij een sleutel ontvangen, kunnen onze mannen hun gang gaan en zorgen dat alles weer netjes is opgeruimd bij thuiskomst.

Ik ben zelf niet creatief, helpen jullie ook bij de styling?

Wij vinden styling erg leuk om te doen, zitten zelf ook altijd vol ideeën en willen hier graag bij helpen wanneer dit nodig is!

Wanneer kunnen jullie starten na akkoord op de offerte?

In overleg plannen we de opdracht in en gaan op afgesproken datum dan ook van start. Dit wel onder voorbehoud van weersomstandigheden. Wanneer opdrachten hierdoor uitlopen dan bestaat de kans dat we ook met de opdracht van klant later starten. Dit alles is in overleg.

Hebben jullie een oplossing wanneer wij basisvoorzieningen voor een langere tijd niet kunnen gebruiken?

Wij hebben connecties met eigenaren van vakantiehuizen, waar je tijdelijk in kan wonen in jouw buurt. Mocht je hier interesse in hebben, dan kijken we naar de beschikbaarheid voor je.

Wil jij samen met ons van jouw huis een thuis maken?