OPEN DAG: Duurzaam wonen

Open Dag bij A6 Kozijnen Centrum Lemmer: Duurzaam Wonen

Zaterdag 28 september organiseert A6 Kozijnen Centrum Lemmer een open dag die volledig in het teken staat van duurzame oplossingen voor woningen en bedrijfspanden. In samenwerking met onze partners Hospes Techniek, BMN Bouwmaterialen Lemmer en Bouwbedrijf G&A van de Beek, laten we je zien hoe verschillende aanpassingen al een slimme keuze zijn voor energiezuinig en milieuvriendelijk bouwen.

 

Tijdens deze dag kun je diverse presentaties en demo’s bijwonen om te ontdekken hoe je energie kunt besparen en je comfort kunt verhogen. Een paar high light’s:

1. Duurzame kunststof kozijnen van A6 Kozijnen Centrum
– Ontdek de voordelen van kunststof kozijnen, die niet alleen onderhoudsarm zijn, maar ook bijdragen aan een betere isolatie van je woning of pand.

2. Slimme installaties van Hospes Techniek
– Hospes Techniek toont hoe je energie kunt winnen, opslaan en gebruiken op de meest duurzame manier, voor elk type bouw.

3. Duurzame bouwmaterialen van BMN Bouwmaterialen Lemmer
– BMN Bouwmaterialen Lemmer presenteert Isovlas, een natuurlijk isolatiemateriaal voor het ultieme wooncomfort in een gezond leefklimaat.

4. Bouwadvies en praktijkvoorbeelden van Bouwbedrijf G&A van de Beek
– Bouwbedrijf G&A van de Beek deelt hun expertise in duurzame bouw- en renovatieprojecten en geeft je praktische tips voor het verduurzamen van je woning of pand.

 

Deze open dag is dé kans om met experts te praten en te zien hoe jij je woning of pand duurzamer kunt maken. Of je nu het energieverbruik wilt verminderen of gewoon benieuwd bent naar de nieuwste bouwtrends, deze dag is voor jou!

Zet het in je agenda!
– Datum: 28 september 2024
– Locatie: A6 Kozijnen Centrum Lemmer, Taanderij 5 te Lemmer
– Tijd: vanaf 10:00 uur
– Toegang: GRATIS

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom langs en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst!

We verwelkomen je graag!

A6 Kozijnen Centrum, Hospes Techniek, BMN Bouwmaterialen Lemmer en Bouwbedrijf G&A van de Beek!