Kunststof kozijnen

Een duurzame keuze

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen verrijken je leefruimte als je gaat voor een modern design, onderhoudsgemak en energiebesparing. De kunststof kozijnen rotten niet, corroderen niet en zijn bestand tegen vocht, schimmel en insecten. Ook zijn ze onderhoudsarm! Je hoeft ze niet te schilderen en regelmatig schoonmaken met water en zeep is meestal voldoende om ze er als nieuw uit te laten zien. Zo kun jij je tijd en geld aan andere dingen besteden die je meer plezier geven. Ben jij klaar om jouw huidige kozijnen in te ruilen voor kunststof kozijnen van hoge kwaliteit?

Kunststof kozijnen laten plaatsen door ons betekent:

R

De kunststof kozijnen van A6 Kozijnen Centrum helpen warmteverlies te verminderen en geluidsoverdracht te beperken, zodat je huis energiezuiniger en comfortabeler wordt om in te wonen.

R

Wij hebben het VKG-keurmerk, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en service.

R

Je kunt verschillende kozijnen bekijken in onze showroom, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Een keuze die helemaal past bij jouw wensen.

Kunststof kozijnen
nieuwe keuken

Familie Haringsma

Onze ervaring met bouwbedrijf Van de Beek is buitengewoon positief vooral met Gert, de eigenaar zelf. Ze hebben oog voor detail en aandacht voor het renoveren van een jaren 30 woning naar een eigentijdse woonplek, met behoud van de authentieke kenmerken. Alle vragen, offertes en zijn deskundig advies werden helder en professioneel behandeld, wat ons een gevoel van vertrouwen gaf gedurende het hele proces.

De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig huis waar we zeer tevreden mee zijn. Als we eerlijk zijn over wat ons is bijgebleven, moeten we toegeven dat het jammer is dat het bouwproces is afgerond.

Lees meer

Ondanks de hooggespannen verwachtingen heeft Bouwbedrijf van de Beek deze weten te overtreffen. Het bouwproces verliep fantastisch, en de diverse vakmensen maakten er werkelijk een feest van. We kijken met veel plezier terug op deze periode.

Voor iedereen die plannen heeft om te bouwen of te verbouwen, zou ik zonder aarzeling bouwbedrijf Van de Beek aanraden. Hun toewijding, vakmanschap en aandacht voor detail maken hen tot een betrouwbare partner voor elke bouwuitdaging.

Familie Van Slooten

Twijfels borrelden op, vooral over de fundering van ons nieuwe huis en hoe het zou uitpakken met de vloer. Zorgen over onvoorziene obstakels, dit door wat er bij de buren aan het licht kwam.

Maar nu, terugkijkend op de hele verbouwing, zijn we fantastisch blij met het resultaat. Gert, heeft niet alleen met vakmanschap het project aangepakt, maar ook met een intuïtief begrip van wanneer overleg nodig was. Dit heeft allemaal gezorgd voor een prachtig huis dat nog iedere keer bij binnenkomst voelt als een thuis. 

Wat bij ons is blijven hangen?

Lees meer

Niet alleen de woensdagse kroketten, maar vooral het keiharde werk van het bouwteam. Mannen die met toewijding en passie ons droomhuis tot leven brachten.

En laten we niet vergeten te vermelden hoe fijn het was om samen met hen de keuken te ontwerpen en uit te zoeken. Een creatief proces dat de band tussen ons en het bouwteam alleen maar versterkte.

Ik zou Bouwbedrijf van de Beek bij iedereen aanraden die van mooie dingen houdt en die directheid aankan! Leuk weetje: Gert en Leoni kunnen heerlijk met elkaar kibbelen, daardoor zijn ze nu los van de verbouwing ook goede vrienden geworden.

Samen sterk

Je wilt kunststof kozijnen ervaren

Samen met Claassen Kunststof Kozijnen zijn we een samenwerking aangegaan waaruit A6 Kozijnen Centrum is ontstaan. A6 Kozijnen staat net als ons Bouwbedrijf G&A van de Beek voor kwaliteit, vakmanschap en beide bedrijven hebben veel ervaring. We hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht en willen op deze manier samen met Claassen Kunststof Kozijnen ons aanbod voor onze klanten vergroten. Het grote voordeel voor onze klanten is dat zij in de showroom een goed beeld krijgen van de verschillende kunststof kozijnen en opties. Het echt even zien, maakt een keuze een stuk gemakkelijker.

Gert en Akkelien van de Beek

gert en akkelien bouwbedrijf van de beek

Kunststof kozijnen

Wat kun je verwachten?

Nadat je een afspraak hebt gemaakt, vragen we je maten en foto’s door te sturen van de kozijnen die vervangen moeten worden. We spreken af in de showroom, zodat je meteen kunt ervaren wat het beste bij je past. De offerte hebben we onder voorbehoud klaar, zodat je weet wat ongeveer de kosten zijn voor de te vervangen kozijnen. Ben je akkoord? Dan meten we zelf de kozijnen nogmaals in, bespreken we de offerte en bestellen we de kozijnen. Hier zit momenteel een levertijd van ongeveer 10-12 weken op.

Veelgestelde vragen

Nemen jullie de oude kozijnen mee?

Wanneer je nieuwe kunststof kozijnen laat plaatsen, nemen wij de verantwoordelijkheid voor het verwijderen en afvoeren van de oude kozijnen. Ons installatieteam zal eerst de oude kozijnen zorgvuldig demonteren. Dit omvat het verwijderen van raamwerk, deuren en eventuele bijbehorende hardware. Nadat de oude kozijnen zijn gedemonteerd, worden ze veilig en efficiënt verwijderd, hierbij hoort ook het zorgvuldig losmaken van de kozijnen van het omringende metselwerk. De verwijderde kozijnen worden vervolgens afgevoerd naar een geschikte afvalcontainer. Na het verwijderen en afvoeren van de oude kozijnen, zullen we de werkplek opruimen. Dit zodat je huis netjes achterblijft. Het afvoeren van de oude kozijnen is onderdeel van de service die je van ons kunt verwachten.

Wil jij samen met ons van jouw huis een thuis maken?